VHZ Webshop

Uw mandje

Borduurstudio
Nederlands
Decrease font size  Default font size  Increase font size 
Borduurstudio

Expert9100In onze Borduurstudio kunnen wij uw textiel voorzien van een borduursel, een borduursel staat voor kwaliteit en een lange levensduur.
Dit kan al vanaf 1 stuks op uw eigen textiel of op de bij ons aangekochte artikelen. We leveren onze diensten aan zowel bedrijven, verenigingen als particulieren.

VHZ beschikt over de modernste en meest geavanceerde apparatuur en programmatuur.
Onze borduursoftware zet zelfs complexe logo's om in een borduurkaart. Met deze borduurkaart weet onze industriële borduurmachine precies wat en hoe hij dient te borduren. Ook het borduren in meerdere kleuren is voor ons geen enkel probleem. Het resultaat is gewoonweg schitterend.

Wij borduren bedrijfslogo’s, namen, plaatjes, foto’s enzovoort alles naar de wens van de klant en kunnen dit voor zeer gunstige prijs vervaardigen. Zie voor meer info onze prijstabel.
Tevens zijn wij het adres voor leuke persoonlijke cadeau artikelen zoals voor bijvoorbeeld verjaardagen, bruiloften, geboortes en feestdagen want wat is er mooier dan een persoonlijk geschenk! Laat ons uw idee weten en wij bekijken de mogelijkheden.Bij ons kunt u de volgende producten krijgen om op te borduren:

  • Caps en mutsen
  • Textiel (polo, sweater, bodywarmer, badjassen enz.)
  • Werkkleding
  • Badtextiel
  • Tassen
  • Cadeau artikelen (beren, knuffels, babyartikelen zoals rompertje, cape enz.)

Borduurbeer

Voor wie zelf borduurt is VHZ ook het adres voor al uw verbruiksmateriaal. In onze webshop vind u alles van kwaliteitsgaren tot en met handige tools.

Uiteraard is het ook mogelijk om uw eigen product aan te leveren.
NB. Als u ervoor kiest uw eigen product aan te leveren geschiedt het borduren op uw eigen risico.

Standaard gebruiken wij uitsluitend polyester garens van de hoogste kwaliteit. Het borduursel kan hierdoor gewoon gewassen, gedroogd en gestreken worden. Zelfs chemische reiniging en wassen, ook bij zeer hoge temperaturen, is mogelijk.
Borduren met andere garens zoals katoen, viscose of metallic behoort ook tot de mogelijkheden.