VHZ Webshop

Uw mandje

Waarom borduren?
Nederlands
Decrease font size  Default font size  Increase font size 
Waarom borduren?
  • Exclusiviteit: Borduren geeft uw bedrijfs-, promotie- of sportkleding een exclusieve uitstraling.
  • Duurzaamheid: Borduren is veel duurzamer dan een bedrukking, dus u hebt langer profijt van uw kleding. Een borduursel is een investering voor jaren.
  • Kleding met het logo van een bedrijf erop, is een goede manier om voor naambekendheid te zorgen.
  • U kunt ieder kleding een persoonlijk tintje meegeven, door er de naam van het personeelslid bij te laten borduren. Makkelijk voor de klanten en het geeft uw personeelslid een extra teken van herkenning.
  • Grote toepasbaarheid: Machinaal borduren kan op allerlei soorten textiel zoals handdoeken, slabben, caps, t-shirts, sweatshirts, bodywarmers, shawls, mutsen, jassen, overalls, maar ook op paardendekens, tassen en leer. Kortom de mogelijkheden zijn vrijwel onbeperkt.
  • Een persoonlijk cadeau voor geboorte, huwelijk, een verjaardag of een andere gelegenheid heeft net dat ietsje meer. Zo kunt u bijvoorbeeld de print van een geboortekaartje op een slabber of ander babyartikel laten borduren of een tekening van uw kleuter als borduursel op een kussensloop of een foto als photo stitch laten borduren. Ideeën zijn er genoeg.
  • Fiscale aftrekbaarheid: In ons land heeft de belasting een regelgeving opgesteld voor de kostenaftrek van bedrijfskleding.
  • Kleding kan alleen als bedrijfskleding aangemerkt worden wanneer het kledingstuk is voorzien van een of meer duidelijk zichtbare – aan (de bedrijfsorganisatie van) de werkgever gebonden – beeldkenmerken (bijvoorbeeld bedrijfstekst of logo) met een oppervlakte van ten minste 70 cm² . Indien de kleding niet aan deze voorschriften voldoet ziet de fiscus het verstrekken van  bedrijfskleding aan medewerkers als verkapt loon. Wilt u het logo wel op de kleding hebben maar niet te nadrukkelijk zichtbaar? Dan kunt u kiezen om een ton sur ton kleur te laten borduren op de kleding. Dit houdt in dat u het borduursel in een (bijna) identieke kleur laat borduren als de kleding. Mocht u alsnog twijfelen of er sprake is van werkkleding, neem dan contact op met de klantendienst van de belastingdienst.