VHZ Webshop

Uw mandje

Borduurproces
Nederlands
Decrease font size  Default font size  Increase font size 
Borduurproces

Het borduurproces is op te delen in de volgende fasen:


1. Programmeren
Uw logo, afbeelding, foto of tekening wordt gedigitaliseerd en omgezet in een borduurkaart. Onze machine kan aan de hand van de borduurkaart exact bepalen op welke positie de juiste kleur en steek gebruikt moet worden. Met onze zeer geavanceerde software is het dus mogelijk uw bedrijfslogo in borduurtaal om te zetten. Ook is onze software voorzien van vele soorten lettertypen.

Wanneer de borduurkaart gereed is, maken wij voor onszelf een proefborduursel. Met dit proefborduursel controleren wij of het borduursel voldoet aan de eisen, zoals strakheid, duidelijkheid, kleuren in combinatie met de kleding, etc.. Als het borduursel door ons strenge kwaliteitsproces is gekomen sturen wij het naar onze klanten ter goedkeuring. Op deze manier zijn we in staat om in goed overleg met de klant, al heel snel tot een goed ontwerp te komen.


2. Gereed maken van textiel en het inspannen
De voorbereiding van het textiel vraagt veel precisie. Een blouse vraagt natuurlijk een heel andere voorbereiding dan een handdoek. Het te borduren materiaal wordt in een ring ingespannen, die vervolgens op de borduurmachine wordt geplaatst. Het inspannen zelf vraagt zeer veel nauwkeurigheid, daar dit uiteindelijk bepalend is voor positie van de borduursel op het textiel.


3. Borduren
Met de reeds aangemaakte borduurkaart wordt onze borduurmachine aangestuurd. Onze geavanceerde borduurmachine verwezenlijkt uiteindelijk uw wensen en zorgt voor een prachtig eindresultaat.