VHZ Webshop

Uw mandje

Voorbeelden
Nederlands
Decrease font size  Default font size  Increase font size 
Creatief Vlies CS 500

Onderzetter gemaakt op CS 500Het voorbeeld links zijn kantpatronen gemaakt op het creatieve vlies CS 500. Dit creatieve vlies heeft een spinnewebstructuur net als sizoflor/angelwire, het is wasbaar enTheezakjes en onderzetters met CS 500 geeft niet af.

De CS 500 inspannen met een dikker oplosbaar vlies voor de stevigheid, de wateroplosbare vlies wordt weer uitgespoeld. Om meer stevigheid te geven kun je kort spoelen zodat het iets steviger blijft.

Bij het voorbeeld rechts is het creatieve vlies CS 500 gebruikt bovenop borduurvilt, dit geeft zoals je kunt zien een heel leuk effect.


 
Dinky Baby

Dinky Baby'sWorkshop Dinkey Baby'sMaak een leuke baby met de naaimachine. Er zijn verschillende Dinky Baby patronen. De speciale stof en de naalden , de zogenaamde Doll Making Needles kun je ook vinden in de shop. Je kunt ook een hele leuke garderobe maken of een magnetische speen aanbrengen om het nog echter te laten lijken.

Natuurlijk kun je de kleertjes dan ook borduren of een wiegje erbij maken en het hemeltje borduren etc. etc. etc., ideeën te over. Toch super om zoiets kado te geven of gewoon om voor jezelf te maken.

Deze stof is helaas niet meer leverbaar, daarvoor is poppentricot te gebuiken.


 
Eierwarmer schaap

Eierwarmer schaapLeuke eierwarmers model schaap. Deze zijn te koop als pakketje met inhoud het patroon, beschrijving en bijbehorende stofjes om twee schaapjes te maken.

 

 


 
Fotoquilt

Quilt met foto in het midden Deze fotoquilt is gemaakt met C. Jenkins' Miracle Sheets , een katoenen stof.

Wij hebben echter nog meer printables van stof en papier waaronder de merken EQ Printables, Photo Fabric. Deze printables zijn ook in cotton poplin, cotton twill, silk en canvas te krijgen

De foto is met behulp van een inkjet printer afgedrukt op een miracle sheet. Daarna is de sheet met leuke stofjes verwerkt tot een quilt.

De gebruiksaanwijzing kun je vinden bij tips en informatie.

 


 
Glasplaten maken
Hieronder foto's van een paar voorbeelden die gemaakt zijn voor een bruiloft, communie, geboorte, moederdag en verjaardag. In het glazen buisje is het bijvoorbeeld mogelijk om er een geldbedrag in te doen. Op deze manier geef je een kadootje maar ook een hele leuke herinnering.
 Glasplaatjes
 
Bij het decoglas is onder andere gebruik gemaakt van de rozenband trendy , de knoopjes perfect union en  decoratie diversen . Op Glittervlies is de tekst geborduurd. Bij het communieglasplaatje is ook gebruik gemaakt van de decoratie diversen . Hier is op Uni-vlies geborduurd. De beeldjes zijn hier te vinden en het glaswerk hier .

 
<< Start < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 Volgende > Einde >>

Pagina 3 van 8