VHZ Webshop

Uw mandje

Voorbeelden
Nederlands
Decrease font size  Default font size  Increase font size 
Kartonnage Eemshotel

Megabox Eemshotel voorkant Megabox binnenkant Eemshotel Megabox binnen

In de kartonnagedoos Megabox is dit Hotel gemaakt,de afmeting van de doos is 38 x 31 x 15,5 cm. Klik op de foto's voor een vergroting.

 


 
Kartonnage Quiltwinkel

QuiltwinkelQuiltwinkel

                                                                  Quiltwinkel toonbank

 

Kartonnage doos Macy , afmeting 17 x 26x 11.5 cm. Nadat de doos in elkaar is gezet, is deze met miniaturen en stofrestjes  ingericht tot een quiltwinkeltje. De miniatuurtjes zoals o.a. de stoel en toonbank  zijn beschilderd.

Het is ook mogelijk om de stof vooraf te borduren en dan pas de doos met de stof te beplakken. Allerlei soorten onderwerpen kun je maken, denk daarbij aan iemands sport of beroep. Leuk om kado te geven bij allerlei gelegenheden.


 
Klokken maken

Klok gemaakt op miracle sheet

Klok geborduurd op viltFotoklok

Klokken maken kun je door te borduren op diverse materialen.

Denk eens aan borduurvilt , boekbinderslinnen of op de C. Jenkins Miracle Sheet.

De voorbeelden met de baby's zijn gemaakt op de C. Jenkins Miracle Sheet en het voorbeeld met de kussende kinderen op borduurvilt.

De materialen kun je het beste in de klok plakken met boekbinderslijm aangezien deze kleurloos is na het opdrogen.


 
Knuffel borduren

Knuffel bordurenKnuffel 30 cm Een heel leuk persoonlijk kado kun je geven als je het T-shirt van de knuffels borduurt met een naam, een logo of iets anders.

Knuffels zijn er in de maten 22 cm, 30 cm en 45 cm. De knuffels in Trendy kleuren hebben een wit T-shirt aan, de anderen een ecru T-shirt.

Knuffels in trendy kleuren


 
Lampekap borduren

Uilenlamp WinterlampGezellig zo'n zelf geborduurde schemerlamp. Je kunt je creativiteit er helemaal op los laten. Maak bijvoorbeeld voor de diverse seizoenen een andere lamp. Op die manier heb je steeds weer iets nieuws in je interieur.

Je kunt één item op de lamp maken en verder versieren met knoopjes of je maakt rondom borduursels zodat je de lamp steeds kunt bijdraaien met de diverse motieven.

Je hebt hiervoor nodig een bestaande lamp, aslan , stof of boekbinderslinnen en eventuele andere versieringen zoals knoopjes. De bestaande kap haal je er voorzichtig af en gebruik je als mal.


  
 
<< Start < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 Volgende > Einde >>

Pagina 5 van 8