VHZ Webshop

Uw mandje

Voorbeelden
Nederlands
Decrease font size  Default font size  Increase font size 
Mylar

mylar_quiltMylar folie is een polyester film.  Het is een superdunne, glimmende folie. mylar_achtergrond

Het kan prima gebruikt worden om borduurpartronen of quiltpatronen te verfraaien. Het geeft een extra glimmende dimensie aan een borduurpatroon als of er metallic garen gewerkt is. Helaas is het moeilijk te fotograferen. Op de foto hier links zitten in de bloemen en onder het huisje Mylar.

Het patroon is van Inspiration Mutz. Het heet Welcome Mini quilt en is een In The Hoop Project.

Mylar Opal, de Iridiscent en de Opal colors kunnen zonder problemen gewassen en gestreken worden en op lage temperatuur in de droger. De Mylar colors, metalcolors en de neon zijn daarvoor niet geschikt hoewel ze een keertje wassen wel aankunnen.

Strijk het motief altijd op lage temperatuur en met een strijkdoek tussen de Mylar en het strijkijzer of aan de achterkant van de stof. Maar nooit direct op de Mylar.

De foto rechts is een patroon van Embroidery Library waarbij wij zelf de achtergrond hebben toegevoegd van Mylar met een meandersteek. Hierbij is de glanzende folie veel duidelijker te zien.

Binnenkort kunt u ook de Angelina Film verwachten, daarmee heeft u nog meer mogelijkheden als met Mylar.


 
Naaldenboekje

NaaldenboekjeEen leuk kadootje om snel te maken is dit leuke naaldenboekje, gemaakt van borduurvilt en S80 en alleen met de naaimachine. Binnenkant naaldenboekje

De buitenkant van het naaldenboekje is versiert met allerlei koorden, speciale garens en siersteken van de naaimachine. In plaats daarvan kun je natuurlijk ook een leuk borduurtje op de buitenkant maken.

In dit naaldenboekje kun je 8 doosjes naalden kwijt van diverse afmetingen. Indien je alleen kleine doosjes gaat gebruiken kun je een extra trench zetten zodat er op één rij 6 doosjes passen.


 
Plexiglas onderzetters

Borduur leuke patronen en plaats ze in een plexiglas onderzetter. Plexiglas onderzetters

Ze zijn er in diverse modellen: vierkant, rond en achthoekig.

Op deze manier kun je een leuk en origineel kadootje geven. Je kunt de onderzetters nog in een plexiglas box plaatsen. 


 
Puffy Foam Onderzetters

Onderztters van Puffy FoamMet Puffy Foam kun je niet alleen een drie-dimensionaal effect krijgen op caps en dergelijke, je kunt er ook onderzetters van maken. Het is in 2 mm en 3 mm dikte te koop.Voor de onderzetters is 2 mm voldoende.

De buitenlijn van het patroon moet zo dicht zijn dat je het patroon uit het Puffy Foam kunt drukken. Bij het voorbeeld hier naast is een kantpatroon gebruikt. Probeer ook eens diverse kleuren garens, je krijgt dan een heel leuk effect.

 


 
Reflectra

Hierbij een paar voorbeelden van T-shirts die wij gemaakt hebben met Reflectra. Je ziet duidelijk de refelctie van de potloden in de rechtse foto.

potlood shirtpotlood shirt flits

 
<< Start < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 Volgende > Einde >>

Pagina 6 van 8