VHZ Webshop

Uw mandje

Voorbeelden
Nederlands
Decrease font size  Default font size  Increase font size 
Riemtasjes

Riemstasjes voor potlodenDeze tasjes kunnen aan de riem van de broek gehangen worden. Dit was het afscheidskadootje voor de kinderen van het kinderdagverblijf.

De tasjes zijn gemaakt van borduurvilt zodat ze ook gewassen kunnen worden.

In deze tasjes hebben wij potloden gedaan zodat kinderen deze ergens makkelijk mee naar toe kunnen nemen. Natuurlijk zijn dit soort tasjes voor allerlei doeleinden te gebruiken.


 
Rugzakken

Silly Sac LionQuilted Backpack Race CarDeze leuke rugzakken zijn een geweldig kado om weg te geven aan (klein-) kinderen. Maak er iets heel persoonlijks van door bijvoorbeeld een naam er op te borduren.

 

 

 


 
Sleutelhangers

VHZ SleutelhangerSleutelhangers om zelf te maken. Laat je fantasie de vrije loop en ontwerp zelf leuke sleutelhangers d.m.v. band/lint, stof, leder of Sleutelhangers andere materialen. De sleutelhangers op de foto rechts zijn gemaakt door Jutta. 

Leuke borduurpatronen om sleutelhangers te maken kun je onder andere hier vinden en uitleg over een bandsleutelhanger kun je hier vinden.


 
Trapunto

Trapunto met fluorescerend garenDeze techniek heet trapunto, je bereikt er een drie-dimensionaal effect mee.

Tussen steunstof en bovenstof hebben wij een volumevlies gelegd.

Dit voorbeeld hebben wij met fluorescerend garen gedaan zodat het effect nog duidelijker wordt als je ermee naar buiten gaat.

 


 
Trickfilm

Met en zonder trickfilmOp dit voorbeeld kun je goed het verschil zien tussen wel en niet gebruiken van trickfilm op badstof. Klik op de foto voor een vergroting.

De bovenste Pluto is met trickfilm, de onderste zonder. Bij badstof kunnen, na diverse malen wassen, de lussen door het borduursel komen als je een wateroplosbare steunstof bovenop gebruikt, aangezien deze weer verdwijnt na het wassen. Bij trickfilm gebeurt dit niet want dat blijft onder het borduursel zitten.

De gebruiksaanwijzing kun je vinden bij tips en informatie. In de webshop is het hier te vinden.

 


 
Meer artikelen...
<< Start < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 Volgende > Einde >>

Pagina 7 van 8