VHZ Webshop

Uw mandje

Voorbeelden
Nederlands
Decrease font size  Default font size  Increase font size 
Boekbinderslinnen

Mickey en Minnie op boekbinderslinnenOp boekbinderslinnen kun je heel erg mooi borduren.Boekbinderslinnen kunGeborduurd op boekbinderslinnen in fotolijstje je gebruiken voor diversen doeleinden zoals bijvoorbeeld een ringband bekleden, klokken borduren of in een fotolijstje.

Het boekbinderslinnen is van viscose/rayon en heeft dikte 0,24 mm. en is een zware kwaliteit.

Hou er rekening mee dat je boekbinderslinnen niet gaat inspannen maar gebruik een plakspray op bijvoorbeeld een knipvlies of gebruik filmoplast .

 


 
Borduren & kartonnage

A4 Order voorkantA4 Ordner binnenkantKartonnage is heel goed te combineren met machinaal borduren. Snijd een passe-partout uit het karton en plaats daar je geborduurde stof of boekbinderslinnen.

In plaats van een borduursel kun je er ook een foto plaatsen gemaakt op bijvoorbeeld de C. Jenkins Miracle Fabric Sheet.

De foto's en de A4 Ordner hier naast zijn gemaakt door Marie-Claire. Zij heeft Mickey zelf gedigitaliseerd aan de hand van de stof.


 
Borduren met Glow in de Dark garen

met daglichtin het donkerHet effect van Glow in de Dark garen kun je op deze foto's zien.

Het is leuk en voegt een veiligheidselement toe. Ideaal voor joggers, baby- en kinderartikelen. Ook leuk om te gebruiken met carnaval of halloween.

Geschikt voor heel veel borduurpatronen. Denk ook eens aan redworkpatronen.

Wij hebben diverse merken zoals Sulky Glowy 40 - Fluorescerend garen in 7 kleuren en Madeira Halloween.


 
Borduurbeer

Borduurbeer VHZ BeerIdeaal als geboortebeer maar ook leuk voor andere gelegenheden. deze borduurberen zijn eenvoudig met een leuk patroon of tekst te borduren

Deze beren zijn verkrijgbaar in de kleuren beige, rose en blauw in de maten 14" (35,56 cm) en 20" (50,8 cm). Buiten deze beren is er ook een hele leuke hond verkrijgbaar in dezelfde twee maten.

 

 


 
Borduurwerk met Fun Liner

Borduurwerk met Fun Liner

Marabu Fun Liner met reliëfMachinaal borduren is leuk te combineren met de Marabu Fun Liner.

In het voorbeeld meest links zijn de bloemen gedaan met de Fun Liner, de bladeren zijn geborduurd. Het is opblaas effect zorgt ervoor dat de bloemen naar voren komen.

Door dit opblaaseffect is het ook ideaal als anti-slip voor kindersokken!

In het andere voorbeeld zijn de omlijningen geborduurd. De verfkleuren zijn gemengd zodat deze kleuren ontstonden. De verf is hier dunner opgebracht dan bij het voorbeeld links. Met een tandenstoker zijn de bladnerven en dergelijke aangebracht. 

De gebruiksaanwijzing van de Fun Liner kun je vinden bij tips en informatie.


 
<< Start < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 Volgende > Einde >>

Pagina 2 van 8