VHZ Webshop

Uw mandje

Left direction
€ 11.15
€ 10.04
U bespaart: 10.00%
€ 11.15
€ 10.04
U bespaart: 10.00%
€ 12.50
€ 11.25
U bespaart: 10.00%
€ 17.50
€ 15.75
U bespaart: 10.00%
€ 3.95
€ 3.56
U bespaart: 10.00%
€ 4.75
€ 4.27
U bespaart: 10.00%
€ 3.75
€ 3.38
U bespaart: 10.00%
€ 3.75
€ 3.38
U bespaart: 10.00%
€ 5.49
€ 4.94
U bespaart: 10.00%
€ 6.10
€ 5.49
U bespaart: 10.00%
€ 8.85
€ 7.96
U bespaart: 10.00%
Right direction
Nederlands
Decrease font size  Default font size  Increase font size 
Beursnieuws
EXTRA AANBIEDING t/m zondag 03-03-2024:
Badge Twill rol 0.4 m x 3 m. 74% polyester, 26% katoen. Wasbaar tot 60 graden. Leverbaar in 16 kleuren. Ideaal voor het maken van badges/patches.
Levertijd plusminus een week. Bestellingen kunnen we meenemen naar de beurs.
Voor gewone bestellingen brengen wij, bij deze aanbieding, altijd verzendkosten in rekening.
 
Zoersel
 
Vooruitbestel aanbiedingsweek 2 van maandag 26 februari t/m zondag 3 maart. De aanbieding is alleen deze week geldig. We nemen de artikelen voor je mee naar de beurs.
De bestelling kan je op de beurs contant of via pin/ban-contact betalen. Het alternatief is dat er vooruit wordt betaald.
*** Alle Sulky artikelen 10% korting. ***
* Steunstoffen, bij elke subcategorie kun je ze vinden. Deze zijn ook in andere afmetingen te krijgen (breder en meer meters op de rol), afhankelijk van de soort steunstof. Stuurt ons een mailtje indien je graag een andere afmeting zou willen bestellen.
* Garens, bij de subcategorieën kun je ze vinden (links in het menu), de kleurenkaarten en meer info kun je vinden op onze Facebooksite
--------------------------------------------------------------------------
Bestellen kan:
*Via de website: kies dan bij verzenden voor "afhalen" en zet bij de opmerking "Beurs Zoersel". Graag ook de dag van afhaling (zaterdag of zondag) erbij vermelden.
* Stuur een mailtje naar ons met je bestelling, met de vermelding dat je het op de beurs wilt afhalen. Gelieve de dag van afhaling (zaterdag of zondag) erbij vermelden.
De prijzen zijn niet aangepast op de website, omdat het te veel artikelen betreft. De automatisch gegenereerde e-mail is dus niet correct. Wacht dus tot je een bevestigingsmail van ons hebt ontvangen.
Ga je niet naar de beurs dan kun je toch gebruik maken van deze weekaanbieding, echter brengen wij dan altijd verzendkosten in rekening, ook bij bestellingen boven de € 100,-
Mocht je vragen hebben, mail ons op Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.
 
Naai-, Borduur- en Handwerkbeurs in Zoersel, België.

Op 16 en 17 maart 2024 is de Naai-, Borduur- en Handwerkbeurs in Zoersel, België.

Met o.a. Stoffen, Quiltmaterialen, Borduurmaterialen, Hoeden & Juwelen, Materiaal voor Tassen en Naai- en Borduurmachines.

De toegang is vrij en de beurs kunt je vinden in Zaal de Kapel, CC Bethaniëhuis, Handelslei 167, 2980 Zoersel (Sint-Antonius) in België.

Zoals je waarschijnlijk al wel gehoord of gelezen hebt, staan wij ook weer op deze beurs.  Om teleurstellingen van uitverkochte artikelen te voorkomen is vooruitbestellen mogelijk, betalen kan gewoon op de beurs, ook met pin/ban-contact.

Veel van onze artikelen komen uit Amerika. Groothandels hebben geen grote voorraden meer. Bestel dus op tijd vooruit zodat wij deze eventueel kunnen gaan bijbestellen. 

* Via de website bestellen. Kies dan bij verzenden voor afhalen, en zet bij de opmerking "beurs Zoersel"

* Stuur een mailtje naar ons met je bestelling, met vermelding dat je het op de beurs wilt afhalen.

Omdat de ruimte beperkt is kunnen we natuurlijk niet al onze artikelen meenemen. Zijn er artikelen die je heel graag wilt zien, laat ons dat dan weten dan zorgen we dat ze, indien mogelijk, meegaan.

 
Nieuw in ons assortiment
Wij hebben vandaag de Sulky garens in onze webshop Categorie Garens gezet, de kleuernkaarten zijn te vinden op onze Facebookgroep www.facebook.com/VHZWebshop :
 • Sulky Cotton 30 - subcategorie Katoen
 • Sulky Cotton 50 - subcategorie Katoen
 • Sulky Filaine - Acrylic - subcategorie Acrylic
 • Sulky Glowy - subcategorie Speciaal garen
 • Sulky Holoshimmer - subcategorie Metallic
 • Sulky Poly Deco - subcategorie Polyester
 • Sulky Poly Flash - subcategorie Polyester
 • Sulky Poly Sparkle - subcategorie Metallic
 • Sulky Rayon - subcategorie Viscose-Rayon (deel 1 en 2)
 • Sulky Sliver - subcategorie Metallic
 
Verzendkosten

Verzendkosten binnen Nederland:

We versturen alle bestellingen via PostNL. Je kunt kiezen uit drie verzendvormen:

 1. Aangetekend pakket. Kosten: € 9,75 inclusief BTW, van 0-10 kg. Track and trace mogelijk, het pakket is VERZEKERD tegen beschadiging en/of verlies tot € 500,--. Dit is onze standaard verzendmethode.
 2. Basis Pakket. Kosten: €  7,50 inclusief BTW, van 0-10 kg. Track and trace mogelijk, het pakket is NIET VERZEKERD tegen verlies. Het risico voor het vervoer is voor de klant. VHZ accepteert dus geen verantwoording bij beschadiging of verlies!
 3. Brievenbuspakketje.  Kosten: € 4,75 Wacht met betalen op onze bevestiging dat het ook daadwerkelijk in een brievenbuspakketje past ! Het brievenbuspakketje is NIET VERZEKERD tegen verlies, heeft wel een track & tracenummer. Het risico voor het vervoer is voor de klant. VHZ accepteert dus geen verantwoording bij beschadiging of verlies!

Bij bestellingen boven € 100,00 nemen wij de verzendkosten voor onze rekening! Afhalen van bestellingen op afspraak is uiteraard ook mogelijk.

Verzendkosten buiten Nederland:

Het systeem zal niet meer automatisch verzendkosten toevoegen aangezien het afhankelijk is van het gewicht. Voor verzending buiten Nederland neem contact op met ons voor de verzendkosten!